Over ons

Dit zijn wij

Magento webshop laten aanmaken

Conclusie:
Door zijn schaalbaarheid is Magento geschikt voor webshops van elke omvang. Het maakt niet uit of je nieuw bent op de markt met een kleine online shop of dat je als gevestigd bedrijf de e-commerce in wilt gaan. Of je nu zelf je Magento webshop maakt of deze liever door experts laat maken, je moet hem afhankelijk maken van jouw knowhow. Voor het onderhoud en de optimalisatie van webshops is technische kennis vereist. Ook voor marketing is kennis van SEO essentieel om op de markt aanwezig te zijn.

Als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste partner, helpen onze experts je graag verder! Met behulp van onze projectmatige en datagebaseerde matching vindt u de juiste partner voor het starten van uw bedrijf in e-commerce. Neem contact met ons op en ontvang gratis en vrijblijvend 3 offertes van geschikte bureaus.

Ons Team

Team Photo
Team Photo
Team Photo

Magento online shop edities en prijzen


Magento komt in twee edities. Magento Open Source is gratis, maar biedt nog steeds bijna het volledige scala aan e-commercefuncties. De exploitant moet echter zelf voor de technische aspecten zorgen, dus deze versie is geschikt voor bedrijven die zelf over de nodige technische kennis beschikken of van plan zijn iemand in te huren om de Magento webshop te realiseren. Klassiek worden hiervoor meestal e-commercebureaus of developers ingeschakeld.

Magento Commerce, of Adobe Commerce, is de cloudoplossing waar voor betaald moet worden en heeft een schat aan extra functies. Hier is niet alleen technische ondersteuning beschikbaar, maar ook een hele reeks andere marketingtools, cloudhosting, productaanbevelingen en nog veel meer. De extensies voor deze versie zijn geverifieerd met de open source versie, zodat hun functionaliteit en veiligheid gegarandeerd zijn. Als je deze versie van de software wilt testen, biedt Magento je een gepersonaliseerde demo aan.